Management

Meer dan 200 jaar IT ervaring

Meet the team

Het management van 90NORTH bestaat uit een team van professionals dat door de jaren heen haar sporen in de IT heeft verdiend. Hun voornaamste doel is de ontwikkeling van ons belangrijkste kapitaal: de mensen die bij ons werken. Uiteindelijk bepalen zij hoe tevreden onze klanten zijn en daarmee uiteindelijk het succes van onze groep als geheel.

Bauhaus

MArk punselie

Na zijn studie Hogere Informatica is Mark gestart bij Getronics Pinkroccade, initieel als Young Professional en daarna als High Potential. Mark heeft zich gedurende zijn carrière gericht op de uitvoering van complexe (cloud)migratie- & LifeCycle Management programma’s. Hierbij heeft hij ruime ervaring opgedaan met advisering, uitvoering en de besturing van complexe projecten & programma’s bij grote (internationale) ondernemingen zoals Robeco, EDS, HP, Rabobank, De Lage Landen, Securitas en CZ. Mark haalt plezier en energie uit zijn werk door de juiste omstandigheden te creëren waarbinnen mensen met focus, enthousiasme en plezier een hoogwaardig eindresultaat neerzetten.

ONE ZERO IT

Roland van aggelen

De studiekeuze van Roland na de middelbare school stond al snel vast: die moest een sterk dienstverlenend karakter hebben. De zorg trok, maar Facility Management werd zijn keuze. Hij startte zijn loopbaan als Service Manager bij KPN en kwam in aanraking met de telecom. Na enkele jaren maakte hij de overstap naar de detachering, waar zijn kennis van telecom kon combineren met zijn commerciële kwaliteiten. Na al aan de basis te hebben gestaan van een tweetal consultancy-organisaties op het gebied van Connectivity, besloot hij in 2018 onder de vlag van 90NORTH met zijn compagon en vriend Sven van de Nobelen One Zero IT op te richten.

Sven van de nobelen

Na zijn opleiding HBO Bedrijfspsychologie is Sven gestart in de ICT wereld bij een IT opleidingsinstituut. In de afgelopen 20 jaar heeft hij veel ervaring opgedaan in consultancy, detachering en managed services, altijd vanuit commerciële posities. Zijn kracht ligt in de personal touch: hij hecht grote waarde aan een mensgerichte benadering en besteedt altijd maximale aandacht aan de onderlinge relatie. Succes creëer je volgens hem alleen als je een gezonde balans weet te creëren tussen bedrijfsdoelstellingen en het in zijn of haar kracht zetten van ieder persoon als mens.

RVADOS

djamshid mohammadian

Na zijn studie Elektrotechniek startte Djamshid als servicedeskmedewerker bij Pink Elephant en studeerde in de avonduren Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam en Technische Informatica aan de TU Delft. Gedurende deze jaren werkte hij bij verschillende werkgevers als systeembeheerder, teamleider, IT-architect, technisch projectleider en projectleider. Als IT-manager bij Synthon volgde hij de MBA opleiding Management en IT.  Djamshid staat bekend om zijn passie voor het vak, visie, gedreven leiding geven aan specialisten met als doel een optimale dienstverlening voor zijn klanten. Beloofd alleen iets als hij het ook waar kan maken. Dat deed hij als businessunit manager en IT-directeur in voorgaande rollen en sinds juni 2021 als Directeur bij Rvados.

michael singeling

Na zijn Bedrijfskunde studie startte Michael zijn loopbaan in de IT-sector. Met vele jaren ervaring in implementatie- en- migratieprocessen, heeft hij veel expertise opgebouwd in met name complexere IT omgevingen. Hierdoor is hij in staat om de juiste architectuur te bediscussiëren, ontwerpen en implementeren voor zowel werkplek, cloud als datacenters. Michael heeft tevens succesvol Managed Services dienstverlening opgezet en vele jaren operationeel geleid, waarbij hij klanten graag adviseert op het gebied van innovatie binnen die dienstverlening. Een stabiele dienst kan nog steeds een hoog innovatief karakter hebben.

IT RBLS

Arthur beverloo

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde in Utrecht is Arthur zij carrière gestart bij 90NORTH op een manier waar veel studenten van dromen: als eigen ondernemer en founder van IT RBLS. In zijn eerste jaar heeft hij zijn IT consultancy skills kunnen uitleven en heeft Arthur gelijk deelgenomen aan onder andere een tweetal ingrijpende IT-transformatietrajecten bij gerenommeerde klanten als Rijkswaterstaat & TenneT. Tijdens zijn studie raakte hij gefascineerd door de mogelijkheden van low code en met name die van het Microsoft Power Platform. Zijn kracht ligt in het schetsen van de mogelijkheden van low code binnen klantspecifieke business processen met als doel: “unboring your business”.

koen huijbens

Als bijna levenslange tech-enthousiasteling heeft Koen altijd een grote belangstelling gehad voor nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties. Hij vindt het fascinerend om te zien hoe technologie zoals het Power Platform bedrijven kan helpen om efficiënter te werken en hun prestaties te verbeteren, zonder dat de gebruikers zelf extreem technisch hoeven te zijn. Zijn passie voor technologie en zijn succes in projecten bij bedrijven als ASML, Rijkswaterstaat en Bureau Financieel Toezicht, heeft Koen er samen met zijn compagnon Arthur Beverloo toe gebracht in 2021 IT RBLS op te richten.

ncubed

Michael ataman

Michael heeft na zijn Informatica studie in de avonduren een MBA opleiding voltooid. Begonnen als engineer bij een managed services provider, heeft hij in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan in het opzetten van transformatieprogramma’s en teams. Samen met zijn vriend Rob Visser heeft hij ncubed opgericht onder de 90NORTH vlag en is volop bezig om met managed connectivity zijn klanten te ontzorgen. Michael schakelt moeiteloos tussen alle verschillende ICT lagen en weet deze bij elkaar brengen tot een eindresultaat waar de klant met tevredenheid op terugkijkt.

Rob visser

Na een carriërestart bij Defensie besloot Rob al snel over te stappen naar de IT. Studeerde Natuurkunde in Eindhoven en kwam er achter dat hij IT-techniek erg interessant vond. Hij heeft diverse technische functies gehad, maar groeide uiteindelijk door naar management vanwege zijn fijne manier van leidinggeven, die hij zich eigen maakte op de Militaire Academie. Hij stopt niet totdat projecten en operatie geolied lopen. Met die insteek is hij vanuit managed services verantwoordelijk geweest voor netwerk-, werkplek- en VDI-omgevingen bij grote outsourcingsklanten en heeft hij in de loop der jaren succesvol vele multidisciplinaire projecten geleid of hieraan bijgedragen.

Sovitas

chamseddine Daafi

Ooit zelf gestart als helpdesk medewerker maar later al snel doorgegroeid naar ''techneut", omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon. In 2008 kreeg hij de kans om naast zijn voorliefde voor techniek ook een andere ontluikende passie te activeren door zijn eerste onderneming te starten voor IT support professionals in opdracht van een tweetal externe aandeelhouders. In die periode behaalde hij tevens zijn HBO-diploma Informatica met als eindproject een ontwikkelsysteem dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt om IT-professionals te begeleiden. Vijf jaar geleden, zette hij zijn droom voort door een volledig eigen onderneming op te zetten: Sovitas.

NOXXR

edwin Meeuwesen

Edwin heeft jarenlange ervaring opgedaan bij CZ met het leiden van teams en projecten binnen de domeinen Cybersecurity, Applicatiebeheer & IT Infrastructuur. Hij is met zijn doel- en mensgerichte aanpak in staat om teams, medewerkers en management te coachen en processen niet alleen te doorgronden maar ook te optimaliseren. Hij weet de samenhang en kennis teams zodanig te ontwikkelen dat de continuïteit van IT systemen maximaal geborgd is, maar ook nieuwe diensten snel geleverd kunnen worden. Edwin wordt enthousiast als bedrijven kunnen beschikken over stabiele, betrouwbare, veilige en schaalbare IT-infrastructuur die nu en in de toekomst aan hun vraag kan (blijven) voldoen.

90North

Lex deetman

Na te zijn begonnen als wetenschappelijk onderzoeker aan de Uva op het gebied van Atomaire Fysica, Wis- en Natuurkunde, heeft hij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Lex heeft een uitgebreide staat van dienst in turn-around programma's en het opzetten van nieuwe business proposities voor organisaties als KLM, Foris, VVAA, ABN AMRO, Binnenlandse Zaken en OVV. Lex is als geen ander in staat om Raden van Bestuur, managementteams en mensen op de werkplek onderbouwd te overtuigen van een oplossingsrichting en deze samen met hen succesvol te implementeren.

Hans den Hartog

Na zijn studie Fiscaal Recht in Leiden is Hans, na een aantal jaren als tax consultant te hebben gewerkt bij PwC, sinds 1996 actief in de IT dienstverlening. Sinds 1999 heeft hij in de IT diverse directiefuncties vervuld, zowel als CFO als Algemeen Directeur. In alle gevallen met een sterke focus op groei en professionalisering. Niet alleen op financieel terrein, maar ook op gebieden als HR, legal en kwaliteit. Daarnaast heeft Hans een lange staat van dienst op het gebied van M&A.

Lucas den Os

Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit is Lucas gestart binnen de telecom in diverse internationale, commerciële rollen en heeft uiteindelijk de overstap gemaakt naar het IT domein. Hij heeft jarenlange ervaring binnen het IT segment met een belangrijke focus op cloud- en datacenter infrastructuur. Voorafgaand aan zijn rol als directielid van 90NORTH heeft hij aan de wieg gestaan van een van de grotere infrastructuurreseller/-integrators in Nederland en deze in een decennium succesvol uitgebouwd.