Maatschappij

geven is vaak leuker dan ontvangen

we doen graag iets terug

Een samenleving waar je met trots onderdeel van uitmaakt, begint bij jezelf. Daarom stoppen we graag tijd en energie in initiatieven die juist die mensen helpen die wel een zetje in de rug kunnen gebruiken.

Samenwerking Hogeschool Utrecht

Meer dan 40 studenten Technische Bedrijfskunde van onze partner Hogeschool Utrecht hebben een Power Platform inspiratiesessie gevolgd van ons dochterbedrijf IT RBLS op het hoofdkantoor van Microsoft.

Stichting present

De Stichting Present gelooft dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving, maar dat de kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen voor veel mensen (te) groot is. Present wil die verbindende schakel zijn en 90NORTH helpt jaarlijks rond de feestdagen mee dit doel te bereiken.

Stelvio for life

Deze stichting gelooft in behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. Om dit mogelijk te kunnen maken en patiënten een langer en beter leven te geven, zamelt zij geld in voor geïndividualiseerd kankeronderzoek. Vanuit een passie voor sport doet ze dit door het organiseren van het jaarlijks terugkerende sportevenement Stelvio for Life.