over ons

Werk en leven, maar dan wel in balans

work hard, play hard

Je hoeft ons niet te geloven...

..., je kunt ook gewoon naar de 90NORTHers zelf luisteren. Hoe kijken ze aan tegen onze bedrijfscultuur en wat zijn hun ervaringen op maandag morgen? Kortom, is het (nou echt) leuk om voor ons te werken?

1

blijft lastig Die berg in Bormio...

Stelvio for Life is een jaarlijks terugkerende sportevenement in Italië met als doel sponsoring van kankerkonderzoek. Centraal staat de behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. Elk jaar beklimt een team van 90NORTH deze berg in Italië en dat wordt maar niet eenvoudiger.

2

funf hundert bier bitte

Waar kun je beter ontspannen met je collega's dan in de bergen. Ieder jaar reizen een aantal sportieve 90NORTHers af naar Oostenrijk om samen met collega's van de buitenlucht, uitzicht, elkaar, lekker eten en (af en toe maar natuurlijk) een alcoholische versnapering te genieten.

3

GÊNANTE muts verplicht

Ook afgelopen jaar hebben we weer heerlijk aan de Gluhwein gezeten, midden tussen de kerstbomen en lekker eten. Om een succesvol jaar achter ons te laten, gewoon even stoom af te blazen en vooruit te blikken naar volgend jaar. De gratis kerstboom en gênante muts was inbegrepen.

4

gelukt: Van idee naar eigen bedrijf

Meer dan 2 jaar geleden hadden Koen en Arthur, studenten van de Hogeschool Utrecht een idee: een bedrijf starten dat zich uitsluitend concentreert op het Microsoft Power Platform. Een jaar later zijn ze meer dan 50 klanten verder en hebben ze hun persoonlijke en zakelijke schot in de roos maar eens goed gevierd.

5

Mamma MIA (maar dan zonder de musical)

Een zeiltocht langs de iconische Griekse eilanden, wie kijkt er niet naar uit. Met 2 boten is een team van 90NORTHers tijdens een zonovergoten week langs de Griekse eilanden gecruised, genietend van mousaka, souvlaki, rose en (veel te veel) ijsjes.

6